Kryptoanalyytikoiden parhaat analyytikot ilmoittavat, että päivämäärä seuraavana Bitcoin Breakout -päivänä on, kun BTC on lähellä 9 000 dollaria

Tarkkaan seurattu kryptoanalyytikko arvioi, että sijoittajien, jotka etsivät Bitcoinia (BTC) heti lentoonlähtöön, ei pidä pitää hengitystään.

Salanimi salaajakauppias Dave the Wave kertoo 32 000 Twitter-seuraajalleen, että Bollinger-kaistojen leveys viittaa siihen, että kuningaskolikon nykyinen vahvistusvaihe jatkuu todennäköisesti vuoden 2020 viimeiseen vuosineljännekseen saakka.

Kauppiaat käyttävät Bollinger-kaistoja määrittääkseen omaisuuserän volatiliteetin

Ylä- ja alakaistat laajenevat, kun haihtuvuus vähenee, kun taas nauhat kutistuvat, kun haihtuvuus on räjähtää.

Bitcoin-analyytikko ja JP Morgan Chase: n entinen varatoimitusjohtaja Tone Vays uskoo myös, että BTC ei tee suuria nousevia muutoksia milloin tahansa pian. Kauppias odottaa BTC: n jatkavan vaihtokauppaa välillä 6 000–10 000 dollaria ennen suurta purkautumista vuoden 2021 alussa.

Vays kuitenkin varoittaa, että hallitsevalla kryptovaluutalla on jonkin verran huonontumispotentiaalia ja se saattaa pudota niin vähän kuin 7 000 dollaria ennen odotettua poistumista

Huolimatta salausmarkkinoiden epävakaudesta Bitcoin-härät ovat edelleen optimistisia, että BTC: n hinta lopulta nousee. Liechtensteinissa toimiva salatutkimusraportti julkaisi äskettäin analyysinsä Bitcoinin tulevaisuudesta, jossa ennustettiin , että BTC: n hinta saattaa nousta 397 000 dollariin noin kymmenessä vuodessa.

Kirjoittamishetkellä Bitcoinin arvo on 9 151 dollaria CoinMarketCapin tietojen mukaan.