Voor wie is Bitcoin Capital het best?

Talrijke Bitcoin Capital reviews stellen dat de broker zich eerder richt op meer ervaren traders dan op nieuwelingen. Ons onderzoek bevestigt dat meer actieve en gevorderde gebruikers de robuustheid en technische tools van de online brokerage kunnen benutten.

Het Bitcoin Capital platform is misschien niet geschikt voor nieuwe beleggers omdat het functies mist die aan hun behoeften zouden voldoen, zoals onderzoek en educatie voor beginners, en beleggingsfondsen zonder transactiekosten. Toch biedt het wel handel in cryptocurrency tegen betaalbare prijzen die crypto-nieuwelingen kunnen aanspreken. De demo account optie, die we verder zullen bekijken in onze Bitcoin Capital review, is ook nuttig voor beginnende handelaren.

Lees ook het volgende testrapport: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcoin-capital-ervaringen/

Hoe Bitcoin Capital te gebruiken

Om te beginnen met het gebruik van Bitcoin Capital, moet u eerst een makelaarsrekening maken.

Wat zijn de account types?

Bitcoin Capital accepteert klanten wereldwijd, maar niet-Amerikaanse handelaren zullen niet alle producten en accounttypes tot hun beschikking hebben. De geen-commissie handelsfunctie is ook beperkt tot US-gebaseerde handelaren. Het is dus mogelijk dat sommige van de onderstaande gegevens niet op u van toepassing zijn als u buiten de VS woont.

Voor het geval u niet veel ervaring heeft met handelen en beleggen, biedt Bitcoin Capital een demo-account aan. Hiermee kunt u uw strategieën in real-time testen, zonder ook maar één cent te riskeren.

Het online beleggingsplatform biedt een breed scala aan accounttypes op basis van verhandelbare producten, eigendom en belasting, en de beschikbaarheid van marges.

De eerste groep omvat:

  • Een aandelenrekening (omvat aandelen, obligaties, opties en ETF’s)
  • Een futuresrekening en een futuresoptierekening (inclusief futures en futuresopties, respectievelijk)
  • Een cryptorekening (inclusief cryptocurrencies)
  • De tweede groep omvat gezamenlijke en individuele rekeningen, IRA’s (alleen beschikbaar voor handelaren in de VS), en entiteitsrekeningen.

Bitcoin Capital marge beschikbaarheid (leverage) accounts omvatten cash en marge accounts.

Wat zijn de accountvereisten?

Het aanmaken van een account bij Bitcoin Capital is relatief eenvoudig en ongecompliceerd. Hoewel de onmiddellijke opening niet mogelijk is omwille van reglementaire redenen, is het openen van een rekening bij deze makelaardij één van de snelste op de markt. Typisch duurt de goedkeuring tot een paar dagen.

Bitcoin Capital minimumvereisten in termen van de informatie omvatten:

  • Voorkeur rekening type
  • Persoonlijke gegevens: naam, geboortedatum, adres
  • Werkgelegenheidsgegevens: uw status en de naam van uw werkgever
  • Handelservaring
  • De volgende stap is de verificatie van uw adres en identiteit. Om te bewijzen dat u echt uzelf bent, zal Bitcoin Capital u vragen om uw ID, paspoort of rijbewijs te overleggen. Een geüploade bankafschrift of rekening van een nutsbedrijf dient als bewijs van uw adres.

Hoe kunt u beginnen met handelen?

Zodra uw account is geverifieerd en goedgekeurd, dient u wat geld te storten voordat u eindelijk kunt beginnen met commissievrij handelen.

De minimale storting bij Bitcoin Capital is afhankelijk van uw accounttype. Voor de equity cash account heeft u minimaal $1 nodig. Het minimum bedrag voor de equity margin account is aanzienlijk hoger – $2.000. Als u een daytrader bent, dient u minimaal $25.000 op uw equity day-trading account te hebben staan. Het minimum vereiste rekeningsaldo voor een futuresrekening bij Bitcoin Capital is $5.000.